15.11.06

Kata: Gabba Gabba Hey

Kata lähestyi luottamuksellisesti Pollajukea riipaisevalla sähköpostilla, joten julkaisemme sen nyt lyhentämättömänä tässä:

Arvoisa Pollajukebox Toimikunta,

Tänään aamulla, siinä kellon kymmenen paikkeilla, KLIKKASIN itseni "Ohi Ammuttu" -nimiseen verkkojulkaisuun. Luin ihan kaikessa rauhassa uusinta merkintää.

En ollut kommentointituulella, vaikka kirjoitus minua suuresti miellyttikin. Suljin siis selaimen.

Yritin keskittyä työtehtäviini. Hei hei hei Ohi Ohi Ohi! Hei hei! Kelailen työkasetteja, liikuttelen kuvaa ruudulla Hei hei hei Ohi Ohi Ohi! Hei hei! Klemmarin etsintää Hei hei hei Ohi Ohi Ohi! Hei hei! Tässä vaiheessa ensimmäinen hei hei hei alkoi kuulostaa enemmän englanninkieliseltä hey hey heyltä. Ohi ohi ohi -kohtaan liittyivät taustarummut tyyliin Led Zeppelin "Bonzo's Montreux". Kahvia ja tupakkaa. Keskustelua kollegan kanssa päivän polttavista aiheista. Britney Spearsin avioero. Ohi Ohi! Instumentit lisääntyvät. Kolmas heY heY on jo valmis taustoineen, hammondit soivat kuin viimeistä päivää á la "House of the rising sun".

Sanottakoon, päässäni vimmatulla tavalla pyörivä kipale ei ole edes hyvä! Ei minkään sortin helmi, tästä ei ole tulossa uutta listahittiä, Ohi Ammutun ei siis kannata alkaa haaveilemaan Teosto-tuloista.

Mitä tehdä? RIIVAA!

Ehkä joku musikaalinen ihminen haluaisi sovittaa (+ säveltää) tästä mukaansatempaavan, helpporytmisen kappaleen. Tai sitä voisi jotenkin jouluistaa, ja ottaa käyttöön lapsiperheiden aaton viettoon. Näin saataisiin lapsetkin iloitsemaan musiikista, tietenkin ns."leikin varjolla ja pilke silmäkulmassa"!

Hyvä Polla-Tiimi, auttakaa. Olen alkanut pelätä Ohi Ammuttu blogin -lukemista, jos tämä siis on seuraus! Miten nyt toimitaan? Kannattaako minun jatkaa hoilotusta vai yrittää sammuttaa tämä päässäni jylläävä ääni? Miten se on sammutettavissa? Kuuntelemalla esim. MC Hammerin "Can't touch this" biisiä noin tunti repeatillä?

Ystävällisin päänjyske-terveisin

--KATA--


----
Voin omasta puolestani todeta, että Ohi Ammuttu -verkkojulkaisun lukemisessa todellakin on omat mentaalihygieeniset riskinsä. Toisaalta: voiko muka olla lukematta Ohi Ammuttua? Niinpä niin. Ystäväiset, antakaa lisää vertaistukea KATAlle kommenttiboksissa! Pollariivajaisten karkoitukseen tai edes vaihteluun tietysti me suosittelemme tätä blogia ja ahkeraa kirjoittelua meille! Täällä on joskus seikkaillut myös lauluntekotaitoisia ihmisiä, huhuu.

5 Comments:

Blogger Ohari said...

Ahhahah, Kata. Tuo jutussa mainittu asiakas tosiaankin laulaa lurittelee iloisesti tämän rimpsunsa (joten Teostot hänelle). Sinä tiedät etunimeni, joten arvaat, millaisen riemun vallassa ollenkaan olen. Tämä toistuu joka toinen tiistai. Huoh.

Ilmeisesti juuri tästä (tai jostain muusta) syystä oma mentaalihygieniani on pahasti päässyt tahraantumaan, ja se näkyy valitettavasti myös verkkolokissani kökkälehtimisinä ja kummallisina juttuina. Oi voi!

15/11/06 20:00  
Blogger Kaura said...

Voi herttinen. Nyt ymmärrän miksi juuri tiistait. Verkkolokisi on just hyvä, joten soisin lämpimästi Mielen pesukoneen käyttämättä jättämistä, oi peipe.

15/11/06 22:14  
Blogger --KATA-- said...

Alkoi helpottamaan. Olen käyttänyt vieroitukseen 22 Pistepirkkojen vanhempaa materiaalia.

16/11/06 16:47  
Blogger Saara said...

Hahhah, voi teijän kanssa. Eipä silti, etteikö se olisi jäänyt päähän soimaan...

16/11/06 21:24  
Anonymous Anonyymi said...

Tämä lauantai on nyt sitten tässä. Morjens, hammondit ulvovat, teatraalinen rumpusetti paukkuu päässä ja silmänurkissani välähtelee visioita huonohkosta valoshowsta ja yleisöä laulattavasta bändistä "Hei Hei Hei Ohi Ohi Ohi.." jne....Kiitos taas tästäkin.
-minh-
P.S. Pollajukeboxin lukeminen se vasta vaarallista onkin!

18/11/06 15:13  

Lähetä kommentti

<< Home