6.11.06

Huopikkaat huopikkaat

Talvi on ihanien ja pirteiden rallatusten aikaa. Sukset ulos survaistaan, pupujussit käyvät mäenlaskuun, pakkanen paukkuu ja kaikki on punaposkisen rrreipasta. Kalpeaa, vällyihin kääriytyvää punkkufilofofia voi tällainen hieman ahistaa. Tilauksessa olisi nyt vaihtaripiisejä meille, jotka emme kestä enää yhtään kierrosta äidin piilottamia huopikkaita! Apua! Lähettäkää spostia osoitteeseen pollajukebox(ättä)gmail.com, niin voin julkaista hämyisiä kontribuutioitanne. Muitakin korvakärpäsiä voi paketoida sähköpostikuoreen ja lähettää tulemaan yhteiseksi "iloksi"!

4 Comments:

Blogger Varapygmi said...

Lazzarella. Se soi museossa 50-luvun näköisjukeboksissa (boksi on oikea, mutta musiikki tulee ceedeeltä). Siinä yksi kohta on vääntynyt päässäni uuteen muotoon eikä hellitä otettaan:
"Sun kujeilusi pierettää"
Hymähdytti ehkä kerran tai kaksi, ei todellakaan enää.

7/11/06 01:03  
Blogger Kaura said...

Meillä taas tunnetaan versio "sun puudelisi pienet nuo" mutta aina pitää keksiä mitä ne tuovat kotiportin luo, koska en muista, mitä viimeksi tuli keksittyä. Tällä tavoin hauskuus säil... krooh

7/11/06 14:07  
Blogger Varapygmi said...

Kappas! Samat riesat?
Vielä yksi, joka on vainonnut varmaan 20 vuotta, mutta pitää edelleen tasaisin väliajoin toistaa:
Hetkisen vain sinun kerallasi kuljin
Kunnes katsoin silmiis sinisiin

8/11/06 08:18  
Blogger Varapygmi said...

Kai tämän voi Huopikkaisiin laittaa, että touhusin tässä nelisen tuntia Dick Cheesen kanssa käymättä lainkaan pronoilemassa. Get Down with the Dickness! Monenlaista "fromage homagea" löytyi uusilta kotisivuilta:
http://www.richardcheese.com/
Nyt tarttee alkaa tsekkaan Hervantaan vieviä busseja.

10/11/06 11:01  

Lähetä kommentti

<< Home