8.1.06

Menkää Kansat ja SIGit takaisin

Ainailonalla on kiireellistä asiaa! Ei hyvältä näytä edes karaistuneen Polliksen kantatsögälön turtuneeseen aistimeen:

Nyt on pakko lähestyä Pollista sillä silmällä. Niin pahat on musahallusinaatiot olleet tässä lähihetkosilla, että haluan tämän nyt julkiseksi saattohoitaa.

Että voi hatuttakin hatuttaa, kun istuin kaikessa rauhassa kampaajalla ja yllättäen [siinä pesun ja päähieronnan tienoilla] alkoi pollassa jankata [en nyt muista kenen biisi] Ludvig VAN Beethoven soittaa radiossa Ludvig VAN Beethovenin yhdeksättä sinfoniaa… eikä lähde sitten millään veks, hilsekin rapisi ripeämmin. Vaikka tuoreimmat juorulehdet kannettiin eteen, keskusteltiin aurinkoisesta säästä ja lemmikeistä, niin siellä se vaan tahkoaa ja ei pääse edes tuota kahta riviä pidemmälle. Uuhhuoh.

Mutta ei Beethoven sentään ollut ihan niin paha rangaistus kuin viikolla vuorokauden kesken parhaan työvireen rallattanut Tapani Kansa & Tulkaa tytöt takaisin, olkaa niin kuin ennenkin, sitten taasen muistakaan, mutta kuolen ikävään. Olkaa niin kuin ootte vaan tai vaivun unholaan. Tai jotain. Voihan pekonihakkelus.

t. polla säröllä ainailona

2 Comments:

Blogger Kaura said...

Rita, siitä vaan kirjoittelemaan pollajukeboxÄTgmail.com-osoitteeseen omia kestohittejä :-)

9/1/06 08:52  
Blogger myana said...

Se Sigin Beethoven soi ainakin eilen telkussa jonkun uuden suomalaisen sketsiohjelman promonäytteessä... Siinä oli se ihku Kari Hietalahti. Mullakin jäi se "ihan hetkeksi" päähän. Nyt soi Nightwish: I wish that this night time would last for a lifetime di di dii dii dii diii diii (kun en muista enempää sanoja). Järkkyä.

9/1/06 21:02  

Lähetä kommentti

<< Home