20.9.05

We Are the Borg

Aikoinaan Michael Jacksonin ja Lionel Richien hyväntekeväisyyskappale We Are the World saattoi jäädä kitkuttamaan kiusallisesti päähän epämääräisiksi ajoiksi. Sittemmin Star Trekin avulla pääsin siitä eroon keksimällä version We Are the Borg (resistance is futile).

Paljastin tämän nolottavan asiain tilan Janin turvallisessa kommenttilodjussa, mutta Janipa räväytti vastineeksi kokonaisen sanoituksen! Joku on nysvännyt hienot sanat koko kappaleeseen! Aiheellinen varoitus löytyy tuoltakin sivulta:
Warning: Chorus can get stuck in head.
Mieluummin borgit kuin alkuperäiset sanat. Minun pollassani siis.

2 Comments:

Anonymous Anonyymi said...

Ei saatana. Tätä blogipalvelua olen kaivannut. Pääseekö niistä biiseistä(tai biisintyngistä) eroon, kun ne meilaa sulle?
Tällä hetkellä soi "Mikä on kun ei taidot rriitä, mikä onkunei onnistu?".

Joitakin vuosia sitten olimme lähdössä ju-jutsuleirille Unkariin ja hermostuneina ja jännittyneinä lauloimme lentokentälle mennessämme "Minä lähden Pohjois-Unkariin, vaihdan farkut ju-jutsuhousuun. Minä lähden Pohjois-Unkariin, juon kaljaa auringonnousuun.." Sana "pohjoinen" laukaisee tämän kappaleen yleensä soimaan viikkokausiksi.

Kas, kun hetken kuuntelin, niin huomasin, että Martti Servo onkin vaihtunut Tsingis-Kaaniksi...kiitos teille tästä!Aivan vitusti!
-minh-
P.S. Siellä leirillä juotiin kaljaa auringonnousuun, kuten ennustimmekin.

20/9/05 14:52  
Blogger Kaura said...

Suosittelen blogipalvelun testaamista, joka vastaa kätsästi osoitteessa pollajukebox(ät)gmail.com!

En ole vielä kuullut raportteja, miten väelle on käynyt. Itse olen kuitenkin saanut ison kasan korvakärpäsvaihtareita. En vielä osaa sanoa, onko se enimmäkseen hyvä vai huono asia, mutta vaihtelun pitäisi virkistää.

Me muuten laulettiin tuota Leevi-juttua yhdellä Joensuun-retkellä "juon kaljaa verkkarihousuun". Olimme muutenkin neropatteja koko retken ajan.

Minh, ole joka tapauksessa niin hyvä, vii eim to pliis! 0:-)

20/9/05 17:46  

Lähetä kommentti

<< Home