8.9.05

Nils Gustafssons underbara resa

Mautonta tai ei, Bodom-oikeudenkäynnin kuluessa olen havainnut päätäni kiusaavan sitkeän musiikkikärpäsen. Peukaloisen retket -sarjan tunnusmusiikki pärähtää soimaan Nils Holg... äh. Gustafssonin nimen kohdalla. En pitänyt tunnarista edes pienenä ja nyt se imeltää yhä pahemmin karua korvaani.

Mistä tuli mieleeni. Muistatteko kiertokirjeen, jossa toivottiin vanhoja kunnon lastensarjoja takaisin ruutuun? Melkoinen osa niistä toivotuista sarjoista joko oli juuri äskettäin uusittu tai parhaillaan meneillään YLE:n ohjelmistossa. Mietin, katsoivatko sähköpostin kirjoittaneet ja edelleen sitä levittävät ihmiset kenties väärää kanavaa.

Muuten ylläoleva kappale olisi hyvin epäsopiva tähän blogiin, mutta ajatelkaa millaista pollajukeboxin ehtymätöntä materiaalia lastensarjojen tunnarit tuottavat! Taotao, Tohtori Sykerö, Muumit, Teletapit... ei tarvihe sanoa enempää. Katsomme silti mieluummin lastensarjoja YLE:ltä, koska mainostunnarit MTV3:lla ne vasta hirveitä ovat. Kuulaan asettunut mainoskärpäsfarmi, jossa iloisesti suristaisiin barbeja, pioniklejä, pikkuponeja sun muita muotiöttiäisiä, olisi lähes kuolemaa kauheampi kohtalo.

5 Comments:

Anonymous Anonyymi said...

Puuhamaa on paras paikka, puuhamaa on iloinen, sellainen on puuhamaa. Kääk.

8/9/05 09:47  
Anonymous Anonyymi said...

Ei kun sehän oli jo mainittu tuolla. No tietenkin, sehän on pollajukeboxin klassikko.

8/9/05 10:31  
Blogger Kaura said...

Sen Jonka Nimeä En Mainitse poistaminen päästä vaatii kovennettua Fuji Sun Funia, mutta kysymys onkin, parantuuko tilanne siitä merkittävästi?

8/9/05 10:52  
Anonymous Anonyymi said...

Meikäläisen polla rallattaa "Peukaloisen retkiä" aivan tahtomattaan sanoilla:

Nils Gustafsson
kohta jo linnassa on...

8/9/05 12:06  
Anonymous Anonyymi said...

muistaako kukaan muu todella outoa 70-luvun (alkupuolen?) sarjaa, joka kertoi hattusista? tunnari meni jotenkin "hattuset, pilipom!". en ole keksinyt tätä juttua itse, koska olen tavannut yhden toisenkin ihmisen, joka muistaa tämän sarjan, mutta kaikkien muiden tuttujen mielestä se on pyyhkiytynyt kummallisella tavalla. ärsyttää, kun tunnarista muistaa vain tuon pilipomin eikä sitäkään kunnolla.

9/9/05 10:13  

Lähetä kommentti

<< Home