2.9.05

Kokeillaan teoriaa

Viistolla pinnalla mietin, pääsisinkö eroon väkisin päässä soivasta Mandoliinimiehestä, jos kirjoitan siitä blogiin. Sain runsaasti kommentteja ja sen verran kannatusta, että päätin perustaa uuden, päässäsoivien kiusallisten kappaleiden kukistamiseen tarkoitetun blogin.

Jos teoria ei pidä paikkaansa eivätkä kappaleet häivy bloggaamisen myötä, täältä ainakin voi löytää vaihtareita. Esimerkiksi Tapani Kansan Hyppypeppu voi vaihtua Taiskan Haltin häät -teokseen. En osaa sanoa, onko se hyvä asia.

Lähetä oma riivaajakappaleesi tarinoineen osoitteeseen pollajukebox ät gmail.com!

4 Comments:

Anonymous Anonyymi said...

Apua! Miten menee Tapani Kansan "Hyppypeppu"? En tiedä kuulleeni originaalia, mutta muudan toveri rallattaa tuon tuostakin tuhmahkoa laulunpätkää ("Hei ryppypeppu, ryppypeppu, nytpä panen sut tainnoksiin") jonka alkuperä on minulle tuntematon. Onko kyseessä väännös T. Ganjan kipaleesta?

Ja korvamadoista puheenollen, kuulkaa koko konttori: "Hei ryp...."

5/9/05 14:51  
Blogger Kaura said...

Katsokaapa katsokaapa katsokaapa katsokaapa uuuu-uu-ui. Tai sinne päin. Ankaraa, raavasta kamaa. Reet petit on alkuperäisteos mut esittäjää en muista.

Konttorista olis kiva saada AVI-pätkä, vink vink.

5/9/05 17:25  
Anonymous Anonyymi said...

Eipä taida olla sama lähde. Mutta sattans soikoon, nyt alkoi Reet Petite soimaan päässä. Tämä on toden totta kirottu blogi.

5/9/05 18:16  
Blogger Kaura said...

Olen hyvin sori. (Siirtyy teroittamaan sarviaan ja kampaamaan häntäänsä.)

5/9/05 18:31  

Lähetä kommentti

<< Home