28.9.06

Valvottaa

Valvomo on ilmeisesti ottanut asiakseen työntää maailmaan toinen toisensa jälkeen biisejä, jotka kaikuvat aivoissa, haluaa henkilöparka sitä tai ei. Kun Tästä keesä voi aalkaa lakkoi viimein soimasta päässä, olikin jo seuraavan vuoro. Okei, onhan tässä seuraavassa hitissä vallan hyvä fiilinki ja sanoma ja kaikki, mutta silti, hei jätkät, kaksimiljoonaa neljäsataaneljäkymmentäseitsemän kertaa päivässä

Jos ensimmäinen kaiken ottaa
viimeiselle selkää kääntää
Kaikki omaisuutesi on
jonkun toisen omaisuudesta poiiiis...


* * *

Edit myöhemmin: kyllä huomaa, että ylläoleva on kiireessä lipaston käytävältä polkattu – vai mikä verbi ja missä muodossa on muka lakkoi? Jätän sen tuohon kuitenkin ihan vaan vaikkapa kielitieteellisestä mielenkiinnosta (mistä tuollaiset kumpuavat?) ja ainakin huvituksen vuoksi.

23.9.06

Aina kun

Eilisestä alkaen, vainolainen. Onneksi tietenkin omilla sanoilla. "Aina kun mä viinaa juon niin muistan sut ja hetken tuon..."

Muuten tää vielä menisi, mutta kun viikonlopun tekemiset on melko rutiiniluonteista ota-katso-valitse-poista -hommelia, niin valiorenkutus pyörii taustalla vähän turhankin tiuhaan. Eli koko ajan. Sttna.